Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Tekirdağda Ancak Böylesi Masallarda Olur


belgelerinin hazırlanması sonrasında cenazeler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı gasilhane morguna gönderilerek ailelerine teslim edildi.
Ancak, Uzunköprü’ye götürülecek Özgül İçöz’ün cenazesi hata neticesi Malkara İlçesi’nde toprağa verilebilecek olan Fehmi Parapan’ın ailesine verildi. Malkara’ya bağlı Izgar Mahallesi’nde aynı gün Fehmi Parapan sanılan Özgül İçöz’ün cenazesi toprağa verildi.
“TABUTTAN ERKEK CESEDİ ÇIKTI” Gasilhanede 1 gün bekletilen başka cenaze ise Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nden gelenlere teslim edildi. Özgül İçöz’e ait bulunduğu sanılan cenaze toprağa verileceği sırada yakınları son kez yüzünü görmek istediğinde tabuttan erkek cesedi çıkınca şok geçirdi. Durumun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bildirilmesi sonrasında cenazelerin karıştığı meydana çıktı. Malkara’da toprağa verdiği Özgül İçöz, mezar açılarak tabutla ailesine teslim edildi. Fehmi Parapan cenazesi de doğru aileye teslim edilerek aynı toprağa verildi. İki aile de Büyükşehir Belediyesi’ne reaksiyon gösterdi.
BAŞKAN ALBAYRAK: SORUŞTURMA AÇTIK Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, cenazelerin üstünde isim yazılmasına karşın karıştırıldığını idari tahkîkat başlattıklarını açıkladı. Bu hadiseda çalışanların hem de ailelerin ‘Ufak bir dikkatsizliği’ bulunduğunu kaydeden Albayrak, şu şekilde dedi
İHMALİ OLAN PERSONELLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI “Maalesef bu tür bir hadise olmuş. Cenazeler aynı anda müdürlüğümüze getirilmiş, tabutların üstünde isimler de yazıyormuş ama ailelerden biri cenazesini alıp oradan ayrılmış. Çalışanlarımızın ve ailelerin küçük bir dikkatsizliği neticesi cenazeler maalesef karışmış.
Bir tanesi gömülmemiş, öteki gömülmüş ve sonra fark edilmiş. İki aile ile görüştüm. Üzgünüm tabii ki daha dikkatli olmak lazım. İhmali olan personelle alakalı idari tahkîkat başlattık.”

Üstteki Resimden Diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz..


error: Content is protected !!