Ekrem İmamoğlu Bel Ağrısı Şikâyetiyle Hastaneye Kaldırıldı, Aynı Gün Cezaevine Döndü
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında yürütülen İBB soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden, sabah saatlerinde bel ağrısı şikâyeti ile hastaneye sevk edildi. Silivri Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrollerde ciddi bir sağlık problemine rastlanmadığı ve İmamoğlu’nun aynı gün içerisinde cezaevine geri götürüldüğü öğrenildi.
Sabah Saatlerinde Bel Ağrısı Şikâyetiyle Sevk Edildi
Tutukluluk süreci devam eden Ekrem İmamoğlu’nun sabah saatlerinde bel ağrısı yaşadığını belirtmesi üzerine, cezaevi yönetimi tarafından sevk işlemleri başlatıldı. Prosedürlere uygun şekilde yürütülen nakil süreci kapsamında, İmamoğlu sağlık ve güvenlik ekipleri eşliğinde Silivri Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Ciddi Bir Sağlık Sorunu Tespit Edilmedi
Haber Global muhabiri Enes Geyik’in aktardığı bilgilere göre, hastanede yapılan tetkiklerde, İmamoğlu’nun şikâyetlerine neden olabilecek ciddi bir bulguya rastlanmadı. Gözlem ve tedavi sürecinin ardından, İmamoğlu’nun tekrar Silivri Cezaevi’ne nakli sağlandı. Yetkililer, herhangi bir acil müdahalenin gerekmediğini bildirdi. Sevk süreci boyunca yasal kuralların titizlikle uygulandığı ve kamuoyunda oluşabilecek spekülasyonları önlemek adına detayların basınla paylaşıldığı ifade edildi.
Siyasi Tartışmaların Gölgesinde Sağlık Endişesi
Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu, tutukluluğu süresince hem kamuoyu hem de siyasi çevreler tarafından yakından izleniyor. Daha önce de çeşitli siyasi iddialar ve tartışmaların odağında yer alan İmamoğlu, bu kez sağlık gerekçesiyle gündeme geldi. Bu gelişmenin, mevcut siyasi atmosferde yeni polemiklere yol açabileceği değerlendiriliyor.
Sizce bu tür sağlık sorunları, tutukluluk süreçlerinde siyasetçilerin kamuoyu algısını nasıl etkiliyor?
Üstteki Resimden Diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz..