Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Cemal Enginyurt Hakkında.


Cemal Enginyurt’tan Gündem Yaratan Sosyal Medya Paylaşımları: “Ben Gidiyorum, Yokum” Dedi
CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya üzerinden yaptığı iki ardışık paylaşımla gündeme oturdu.
Adalet Bakanı’na Çiğdem Bayraktar Ör Çağrısı
Enginyurt’un ilk paylaşımı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a hitaben yaptığı bir çağrıydı. “Çiğdem Bayraktar Ör adlı tutuklu gazeteci, yazar ve tarihçiye dikkat çekerek, ona yapılan haksız tutuklamayı gündeme getirdi. Enginyurt’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Çiğdem Bayraktar Ör bir anne, bir evlat. Haksız yere tutsak. Babası yaşam mücadelesi veriyor. Kızı annesiz. Adaletin olmadığı yerde hepimiz eksiliriz” dedi. Bu mesaj, özellikle Bayraktar Ör’ün durumuna dikkat çekilmesi bakımından oldukça önemliydi.
“Yurt Dışında Olacağım İçin Bu Hafta Yokum”
Sadece bir saat sonra Enginyurt, ikinci bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda, yurt dışına gideceğini ve bu sebeple o hafta sosyal medyada bulunamayacağını belirterek, “Değerli arkadaşlarım, yurtdışında olacağım için bu hafta yokum. Herkese saygılar sunuyor, selamlarımı iletiyorum” dedi.
Bu iki mesaj, Cemal Enginyurt’un sosyal medya hesaplarında geniş yankı uyandırdı. Adaletin ve tutuklulukların ülke gündeminde önemli bir yer tutarken, Enginyurt’un bu paylaşımları kamuoyunda çeşitli tepkilere yol açtı. Bayraktar Ör’ün durumu, gazetecilerin ve basın mensuplarının tutuklanmasıyla ilgili daha geniş bir tartışmayı da alevlendirdi.



Diğer Galeriler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!