Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Eşini Yine Eşiyle Aldatan Adam.


29 yaşındaydım, beş yıldır evliydim. Eşimle görücü usulü evlenmiş, zamanla birbirimizi sevdiğimizi düşünmeye başlamıştık. O, bir firmada yönetici asistanıydı; sabah işe gider, akşamları da genellikle direkt eve gelirdi. Aramızda çok uzun diyaloglar olmazdı. Gün içindeki yaptıklarından birkaç dakika bahseder, ben sorarsam cevap verir, sormazsam da ya televizyonla ya da cep telefonuyla vakit geçirirdi.
Son zamanlarda eşim eve gelince yemeğini yedikten sonra doğrudan yatıyordu. Birkaç saat uyuduktan sonra tekrar kalkıp gecenin geç saatlerine kadar televizyon, bilgisayar veya cep telefonuyla oyalanıyordu. Sanki benimle aynı yatağı paylaşmaktan kaçınıyormuş gibiydi. Acaba başka biriyle mi görüşüyordu? Beni aldatıyor olabilir miydi? Bunları düşünmek bile istemememe rağmen, her gün aynı şeyi yapması beni iyice tedirgin etmeye başlamıştı.
Şok Eden Gerçekler
Komşularımızla haftada bir evde toplanır, sohbet ederdik. O gün Fatma Abla’nın evindeydik. Fatma Abla, Zehra Hanım’ın gelemeyeceğini söylediğinde, diğer komşular ısrarla nedenini sordular. Fatma Abla ilk başta söylemek istemese de, ısrarlara dayanamayıp Zehra Hanım’ın neden gelemeyeceğini anlattığında ben şok olmuştum.
Fatma Abla’nın anlattıklarına göre, komşumuz Zehra Hanım eşinden ayrılıyormuş. Boşanma sebebi ise çok garipti: Eşi uzun süredir Zehra’yı internetten tanıştığı bir kadınla aldatıyormuş. Hatta öyle ki Zehra’nın eşi birçok defa o kadına internet üzerinden para bile göndermiş. Zehra, eşinin kendisini aldattığını öğrenince boşanma davası açmış ve bu nedenle de ailesinin yanına gitmiş.
Fatma Hanım olanları anlatırken kadınlar Zehra’nın eşiyle ilgili beddualar ediyor, hakaretler savuruyordu. Kadınlar arasında en genci bendim, eşinden boşanan Zehra ile aynı yaşlardaydık. Yanımda oturan kadına eğilip, “Benim kocam hiç öyle şeyler yapmaz,” dedim. Yanımdaki kadın, “Bence emin olma, bu erkek milleti aldatmaya meyillidir, yeter ki yüzüne gülen bir kadın görsün hemen aldatır,” dedi. Ben ısrarla, “Benim eşim yapmaz,” desem de o, “Kızım sen benim sözümü dinle, ve eşini başıboş bırakma,” diye diretti. Kadının ısrarla eşime güvenme sözleri sanki beynime kazınmıştı. Eşimin son zamanlarda benimle birlikte olmaktan kaçmasını da düşününce acaba beni aldatıyor olabilir mi düşüncesine tekrar kapıldım.
Aldatmacanın Peşinde
O gün eşim eve geldi ve her zamanki gibi yemeğini yiyip birkaç kelime ettikten sonra biraz uyuyacağını söyleyip yatak odasına geçti. Kararlıydım, ne olursa olsun eşim uyumadan ben de uyumayacaktım. Sabaha kadar beklerse ben de onunla bekleyecektim. Birkaç saat sonra eşim uyandı ve eline aldığı cep telefonuyla uğraşmaya başladı. Bir yandan da televizyondan film izliyordu. İzlediği film hiç sevmediğim bir tarz olmasına rağmen, sanki merak ediyormuşçasına ben de izlemeye başladım.
Film izlerken bir yandan da telefonuyla uğraşıyor, birileriyle devamlı yazışıyordu. “Kiminle yazışıyorsun?” diye sorduğumda, “İş yerinden bir arkadaşla işle alakalı konuşuyoruz,” deyip geçiştirmişti. Benim onu takip ettiğimden şüphelenmemesi için inanmış gibi yaptım ve devamlı onu takip etmeye başladım. Bu böyle devam etti.
Birkaç gün sonra eşim banyoya girdiğinde, gizlice cep telefonunu aldım ve incelemeye başladım. Eşimin telefonunda gördüklerim karşısında şok olmuştum, neredeyse bayılacaktım. Hemen bir kağıt kalem alıp not almaya başladım. Eşimin telefonunda ilk defa gördüğüm bir sohbet uygulaması vardı. Bu uygulamadan devamlı mesajlar geliyor, yazanların çoğu da kadınlardı. Uygulamanın ismini ve eşimin uygulamadaki profil ismini bir kağıda yazıp telefonu olduğu gibi bıraktım. O gün gözüme uyku girmemişti, sabaha kadar düşündüm. Eşim bunu nasıl yapardı ki? Veya o uygulamalarla ne yapıyordu?
Kendi Eşimle Sanal Sohbet
Sabah eşim işe gider gitmez hemen cep telefonuma eşimin telefonunda gördüğüm o uygulamayı yükledim. Kendi ismimi kullanamazdım, sahte bir profil oluşturdum ve güzel bir kadın resmi ekleyip beklemeye başladım. Ben uygulamada hesap açar açmaz, birçok erkek yazmaya başlamıştı zaten. Uygulama tam bir arkadaşlık uygulamasıydı. Erkeklerin yazdıkları uygunsuz mesajlara bakınca buranın tekin bir yer olmadığı her halinden belliydi.
Bir süre bekledikten sonra eşimin telefonunda kayıtlı olan profilden mesaj geldi. Bana attığı mesajda, “Merhaba güzelim nasılsın,” yazıyordu. Profil resminde eşimin yüzünün yarısının gözüktüğü bir fotoğrafı vardı ve ismi gerçek isim değildi. Ben ilk başta cevap vermedim. Biraz bekleyip neler yazabileceğini görmek istedim. O an kendimi zor tutuyordum. Hemen arayıp yaptıklarını yüzüne söyleyip onu terk etmek istedim. Biraz bekleyince ikinci bir mesaj geldi. Yazdığı mesajda beni çok beğendiğini, çok güzel olduğumu falan soruyordu. Uygulamadaki bir özellik, konuştuğun kişinin size ne kadar yakında olduğunu falan gösteriyordu. Eşim bana 5 km yakınlıkta gözüküyordu. Anlaşılan iş yerinde de aynı şekilde buradan yazışmaya devam ediyordu.
Cevap verip onunla konuşmak ve neler yapabileceğini görmek istedim. Beni aldatan eşime ilk mesajımı gönderdim. Eşimle arkadaşlık uygulamasında sohbet etmeye başlamıştık. Eşimin bu kadar sohbet ehli olduğunu ilk defa görüyordum. Benimle birkaç dakikadan fazla muhabbet etmeyen adam, arkadaşlık uygulamasında methiyeler diziyor, konuştukça konuşuyordu. Eşim resmen beni benimle aldatıyordu. Eşimin bu aldatmada nereye kadar gidebileceğini görmem gerektiğini düşünerek onunla konuşmaya devam ettim. Profilimdeki resim türbanlı bir kadın resmiydi. Ben de normal hayatta zaten türban takıyordum. Resimden zaten kim olduğu çok belli de değildi.
Acı Yüzleşme ve Boşanma
Eşim bir süre konuştuktan sonra benden fotoğraf göndermemi istedi, kendisi de ona güvenmem için kendi fotoğraflarından birkaç tane gönderdi. Ben de onunla konuşmaya devam etmek için yüzümün tam tanınmayacağına inandığım şekilde çektiğim birkaç fotoğrafımı ona gönderdim. Gönderdiğim fotoğraflarda yüzümden daha çok vücudum ön plandaydı, eşimin tanıması da çok kolay değildi. Eşim beni her gün canlı olarak görmesine rağmen, bana söylemediği güzel sözleri hiç tanımadığını zannettiği birisi için söylüyordu. Bu şekilde birkaç gün sohbet ettik. Eşim akşam eve geliyor, erkenden yatıyor, benim uyuyacağımı düşündükten sonra da yine benimle sohbet etmeye başlıyordu. Bazı zamanlar sohbet cinselliğe kadar ilerliyor, eşimden gerçekte görmediğim cilveleri sanal ortamda görüyordum.
Bir gün eşim benimle buluşmak istediğini söyleyip beni bir yere davet etti. İlk başta tereddüt etsem de bu işin burada bitmesi gerektiğini düşünerek bunu kabul ettim. Hafta sonu için Konya’nın en güzel yerine randevulaştık. O gün eşim bir arkadaşı ile işleri olduğunu söyleyip, en güzel kıyafetlerini giydi, tıraşını falan olduktan sonra evden çıktı. Ben de eşimden biraz sonra evden çıktım. Kararlıydım, gidip her şeyi yüzüne söyleyecek ve bu evliliği burada bitirecektim.
Randevulaştığımız yere vardığımda eşim bir masada oturmuş, elinde bir gül ile bekliyordu. Evleneli beş yıl olmasına rağmen ilk defa eşimin elinde gül görüyordum. Nişanlılık dönemimizde bile bana gül almamıştı. Sinirden ellerim titriyordu. Hiç tereddüt etmeden direkt yanına gittim. Beni görünce afalladı, birkaç şey söyleyip beni savuşturmaya çalıştı. Kararlıydım, onu dinlemeye bile tahammülüm kalmamıştı. O uygulamada yazıştığı kızın ben olduğumu söyleyip, parmağımdaki yüzüğü suratına fırlatıp oradan ayrıldım ve hızlıca boşandık.

Üstteki Resimden Diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz..


error: Content is protected !!